Dvodnevni vikend tečaj fotografije

Dvodnevni vikend tečaj fotografije namijenjen je svima koji žele unaprijediti svoja znanja, iskustva i vještine fotografiranja.Tečaj je prilagođen onima koji koriste DSLR foto aparate, kao i onima sa naprednim kompaktnim digitalim foto aparatima. Polaznici će na početku tečaja dobiti sve podatke o trenutno najpovoljnijoj foto opremi na tržištu ovisno o njihovim afinitetima i fotografskim potrebama.

Dvodnevni vikend tečaj fotografije u Foto kino klubu “Koncept 2001” je  najbrži i najlakši način da naučite kako da Vaše fotografije budu bolje i kvalitetnije. Kroz sažeta predavanja i interaktivne vježbe polaznici će saznati i usvojiti najkorisnija fotografska znanja i vještine koja će podići kvalitetu njihovih fotografija.

Polaznici će u  samo 2 dana naučiti koristiti  vlastiti  fotoaparat, sve njegove najbitnije funkcije, i kako da na  jednostavan način utječu na poboljšavanje fotografija.

Termini: Termin subota 18-22h i nedelja 18-22h

Veličina grupe: Radi se u malim grupama do 10 polaznika. Na taj način moguće je postići najbolje rezultate pogotovo u praktičnom dijelu nastave.

Tečaj nema nikakvih ograničenja glede dobi polaznika.

Mjesto odvijanja programa: Posebna pogodnost je održavanje tečaja u samom centru grada, u prostorima Zagrebačke zajednice tehničke kulture – Trg žrtava fašizma 14.